Dames I (18 holes), eindelijk kampioen!!!

Dames I (18 holes), eindelijk kampioen!!!

Op de foto vlnr: Joke Heisterkamp, Margreet Schreuder, José Hinne, Yvonne Klein Breteler (captain), Ellie Gerritsen en Carla Twente. Niet op de foto Maria Mulder.

Na een aantal jaren telkens als tweede geeindigd te zijn is het ons eindelijk gelukt. Afgelopen donderdag werden we poulewinnaar in de eerste klasse!

Het was bloedstollend spannend daar op de baan van de Koepel. Na 4 keer spelen stonden we wel bovenaan, maar het scheelde maar 1 punt met de runner-Up, Parc Sandur.

Na een hevige strijd en heel veel zenuwen wonnen we met 27-9 van de Twentsche. In het clubhuis wachtten we gespannen af wat Parc Sandur zou doen……….. Gelukkig wonnen zij slechts met 19-17 van Engelenburg en zodoende hadden wij meer punten en dus …………..kampioen!

Ons lied liep daarna gesmeerd, al hoewel af en toe de juiste toonhoogte ontbrak! Dames, jullie hadden een 100 % inzet en bleven positief, Chapeau!!!!!!!

Donderdag 18 mei spelen we op Golfclub Kleiburg (Brielle) onze promotiewedstijd tegen De Turfvaert. Volgend jaar naar de hoofdklasse?

Yvonne Klein Breteler