Culinaire wedstrijd

Culinaire wedstrijd

De Golfweek 2021 staat in het teken van Italië, dus ook de traditionele culinaire wedstrijd die op zaterdag 20 augustus werd gespeeld. Vele soms moeilijk uit te spreken gerechten stonden op het menu. De catering die om bekende redenen in de baan moest plaatsvinden eiste wel enige planning van de organisatie maar gezien de reacties van de deelnemers na afloop was een en ander een groot succes. Een compliment, vooral ook voor de keuken van de gcc ’t Sybrook!

De deelname liet een toename zien vergeleken met vorige jaren en hieruit mag je misschien concluderen dat het coronavirus naast veel ongemak ook voor een groeiende belangstelling voor de golfsport heeft gebracht. Een goede zaak.

Onder bijna ideale weersomstandigheden werden uitstekende scores in de 4-ball Scramble wedstrijd met 100% handicap-verrekening neergezet.

De Neary werd geslagen door Michiel Keuper (heren) en Elly Berman (dames). De longest was bij de dames voor Christel Danel en voor Marcel Kip bij de heren.

De uitslag was verder als volgt.

1. Henry Janssen, Petra Grunder, Marleen en Nanko Offereins (58 punten)

2. Marjan en Luc Hulshof, Lonneke Govaert en Wob ten Hoeve (58)

3. Marijke en Wim Nieuwland, Ben en Annie Egberts (57)

4. Joyce en Erwin Gremmer, Maria en Chris van Helden (57).

De aandachtige lezer zal zijn opgevallen dat Annie en Ben Egberts de laatste dagen zeer succesvol zijn. Ook daarvoor gefeliciteerd!