We hunkeren naar de lente, de ochtenden zijn al sneller licht, de avonden laten wat langer op zich wachten. Maart nadert met rasse schreden. Dat betekent dat het wedstrijdseizoen ook in zicht is.

Als we de wedstrijdkalender bekijken dan hebben we als eerste wedstrijd de Cross Country op 5 maart staan. Deze wedstrijd is niet voor iedereen weggelegd. Het gebeurt iedereen wel eens dat een gespeelde bal op de naast liggende fairway terecht komt. Dan schrikken we, of we hebben er enorm de ‘p’ in.

Maar met deze wedstrijd is dat juist de bedoeling. Over hoge toppen, van de ene afslag naar de andere green. Dat is tof en een hele uitdaging. Gelukkig zitten de bladeren nog niet aan de bomen, dus we hebben wat extra ruimte. Deze wedstrijd is dan ook alleen voor de lage ‘handicappers’, van -9.9 tot 24, zowel voor dames als voor heren.

Ga jij deze uitdaging aan? Schrijf je dan gauw in, want het is Shotgun en niet alle holes zullen worden gebruikt, met andere woorden er is beperkt plaats.

P.S. Kijk gelijk ook nog even in je agenda of je 12 maart in de gelegenheid bent Het Rijk Bokaal mee te spelen. Die wedstrijd staat altijd garant voor veel gezelligheid.