Terug naar normale flighttijden per 1 december

Terug naar normale flighttijden per 1 december

Op onze golfbaan kunnen er vanaf 1 december weer flights voor 4 personen die om de 9 minuten starten, worden gereserveerd. Dat heeft de general manager van Het Rijk van Sybrook bekendgemaakt naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 17 november.

Doordat bij ons 2 weken van tevoren starttijden kunnen worden
gereserveerd, staan onze teesheets tot en met 30 november goed gevuld met 2-ballen die om de 6 minuten starten. Dit blijft ook zo ingericht.

Wat kan en mag er wel?

  • Vanaf 1 december kunnen weer starttijden voor maximaal 4 personen met een tijdinterval van 9
    minuten online worden gereserveerd.
  • Tot 1 december kunnen de nog beschikbare starttijden voor maximaal 2 personen met een tijdinterval van 6 minuten worden gereserveerd.
  • Het is wel mogelijk als je 2 starttijden achter elkaar hebt geboekt, dat je met z`n vieren gaat spelen. Dat betekent dat je dan een tijdinterval van 12 minuten naar de volgende starttijd hebt.
Het is niet de bedoeling om als gereserveerde 2-bal met een tijdinterval van 6 minuten, één of twee andere spelers mee te nemen die niet op de teesheet staan.

We vertrouwen en rekenen op uw begrip voor deze situatie. Heb respect voor elkaar. Geniet van het golfen en blijf gezond!

De coronamaatregelen die op 14 oktober zijn ingegaan, waaronder de sluiting van de horeca en kleedkamers, blijven van kracht en duren zeker tot half december. Algemeen blijft de boodschap van het kabinet om de huidige regels na te leven “zodat het land niet verder op slot hoeft”. Het doel van de huidige maatregelen is dat contactmomenten en reisbewegingen beperkt worden. Op die manier wil de overheid bereiken dat het aantal coronabesmettingen daalt.

Het bestuur van de vereniging is blij dat er nog gegolft mag worden, golf is bij uitstek de sport waarbij 1,5 meter gewaarborgd kan worden. We
hopen dat iedereen zich goed aan de regels houdt, mede omdat we in één van de risicogebieden zitten van dit moment. Het is dus ook de bedoeling dat u na afloop van uw golfronde, de training of les de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaat.

Nogmaals wijzen we u erop dat het dragen van mondkapjes in de wel geopende ruimtes op ons gehele complex dringend gewenst is.