Competitie Sybrook 3 Dames 50+ 18 holes

Competitie Sybrook 3 Dames 50+ 18 holes

Na de promotie in 2023 buitelden we onbezorgd de Hoofdklasse binnen. Martha van de Vegt, zonder wiens enthousiasme dit team niet had bestaan, dank je Martha, gaf het captainstokje door aan Jacqueline Wolsky. Gezamenlijk de schouders eronder en aan de slag met lessen, uitbreiden competitie draaiboek en golftheorie.

 

Onze tegenstanders waren door de wol geverfde competitors uit Nunspeet, Diepenveen, Wierden en Emmeloord maar gebrek aan ervaring onzerzijds werd gecompenseerd door jeugdige overmoed. De eerste dag speelden we zelfs gelijk tegen De Koepel maar al snel diende de harde werkelijkheid zich aan. De Sallandsche bleek een te flinke kluif ( geen schande dachten we nog, just a day-off ) maar nadien moesten we ook onze meerderen erkennen in de andere teams.

 

De ontvangstdag op ’t Sybrook verliep gesmeerd en onze gasten genoten van de prachtige en uitdagende lussen en van een heerlijke Sybrookse wrap onderweg met gehaktballetjes bij de borrel. Jammer genoeg geen thuisgemaakte produkten meer die toch een persoonlijkere inkleuring geven. De dag bleef wonder boven wonder droog, geen druppel, maar het was wel koud, zeker als je niet mag spelen!

 

De laatste competitiedag was zonovergoten en gezellig op Golfbaan Emmeloord, een verrassende 9 holes baan met een hoogteverschil van 17m en met schapen en mekkerende lammetjes in de directe omgeving. Emmeloord won de poule, Nunspeet en Sybrook sloten het hek en degradeerden.

 

Onze nieuwe captain heeft zich er goed doorheen geslagen, met morele en daadkrachtige hulp van het gehele team, en is dan ook fantastisch mooi in de bloemetjes gezet.
Op de ontvangstdag nog snel een groepsfoto geschoten door Philip van de Horeca, dank je, maar in meervoud omdat Maria er maar steeds met de oogjes dicht op stond!

 

Patricia Oosthout & Jacqueline Wolsky (captain)