Competitie reünie: Senioren 2 wint 2e prijs!

Het team Senioren 2 van ’t Sybrook heeft tijdens een heuse competitie-reünie de tweede plaats behaald. Het team speelde dit jaar op de vrijdag in de 27 holes competitie samen met de teams van Winterswijk, Engelenburg, Keppelse en Het Rijk van Nijmegen. Dat was zo gezellig dat onderling is besloten om dat op een later tijdstip in het seizoen nog eens dunnetjes over te doen.
 
Vrijdag 9 oktober was het zover en togen 30 mannen naar Winterswijk om daar nogmaals de degens, ofwel de clubs, met elkaar te kruisen. Spelvorm was individueel stableford; de scores van de 5 beste spelers van elk team telden mee voor de uitslag
 
Het Rijk van Nijmegen kwam met 151 punten als winnaar uit de bus. Tweede werd ’t Sybrook met 148 punten, gemiddeld ongeveer 30 stableford punten, een prima prestatie op een ‘vreemde’ baan. De gezelligheid stond echter voorop. Het was een waar genot om op deze prachtige zonnige herfstdag op deze mooie baan, sinds vorig jaar uitgebreid naar 18 holes, te spelen.
Tijden het aansluitende diner werden de prijzen uitgereikt door Henk Winkelhorst, team captain van Winterswijk. U begrijpt: het bleef nog lang gezellig.
Voor ’t Sybrook speelden mee Teun Post, Bill Engbers, Gerard Nieuwe Weme, Martin Ruiter, Anne Tip, Karel de Zoeten en captain Koos Fahner. Niet aanwezig waren Toon Molthof (veel sterkte), Gerard Twente (onze hoofdsponsor), Jan Venema en Ruud Vondeling.