Competitie jeugd 1 en 2

Competitie jeugd 1 en 2

Voor de jeugdteams begon de competitie pas afgelopen zondag. Voor het eerste jeugdteam betekende dat er gestart werd met een thuiswedstrijd. Wat was het heerlijk weer voor het gastheerschap. Een beetje geklooi in de baan, drankje in het zonnetje op het terras, en natuurlijk ook zelf nog een beetje trainen. Een top dag! Volgende week zijn we te gast op de Graafschap voor onze eerste speeldag van de competitie.

Voor de eerste competitiedag moest het 2e jeugdteam vroeg uit de veren. Om 8.00 uur al werd de jeugd verwacht in Lauswolt en om 9.00 uur fris en fruitig aan de start. De uitgaansavond op zaterdag werd daarom natuurlijk door het hele team van de agenda gestreept.

Ondanks de zomerse dag viel het uiteindelijk behaalde resultaat iets tegen. De tegenstanders bleken toch enigszins te sterk en werd er verloren met 11-1. Maar gezegd moet worden dat het 2e Sybrook-team volop tegenstand wist te bieden en dat de wedstrijden tot op het laatste moment spannend waren. In ieder geval bleken alle spelers prima in vorm te zijn en kan deze competitiedag worden gezien als een uitstekende training voor de volgende week.

IMG_4175