Competitie Donderdag 24 april 2022 Dames 2/27 holes

Competitie Donderdag 24 april 2022 Dames 2/27 holes

Na een hele leuke en gezellige gastvrouwendag mochten wij weer eens zelf met de clubs op pad. Ditmaal richting de Achterhoek naar de, in prachtige natuur gelegen,  Keppelse Golfclub om het op te nemen tegen De Scherpenbergh. We waren op tijd voor de koffie en het inslaan op de driving range. Op de putting green werden we onaangenaam verrast door de snelheid. Bij De Keppelse zijn de 1e negen glooiend en de holes 10 tot en met 18 vlak met (voor ons) lastig gelegen bunkers. De greens waren evenals de oefengreen zeer snel.

Vol goede moed begonnen we aan de eerste 9 holes met de greensomes. Helaas wist maar 1 duo van ons te winnen en werden de andere 2 partijen verloren. Op naar de lunch en even tijd om je eigen fouten te overdenken en hoe het ’s middags dan anders moest.

De uitslagen van de middag waren het omgekeerde van de ochtend, de winnaars van de duo’s hebben helaas hun single verloren, en van de verliezende duo’s hebben 3 personen hun single gewonnen. Dit leverde een eindstand op van 10-8 voor de Scherpenbergh.

Na gezellig geborreld, gekletst en lekker opgefrist te zijn, mochten we aanschuiven en genieten van een lekker Italiaans buffet. Goed gevuld konden we daarna op huis aan. Het belangrijkste is toch wel dat we weer een hele leuke en gezellige dag hebben gehad. Hopelijk kunnen we dat de volgende keer bij de Scherpenbergh evenaren en we zien dan wel wat de uitslag gaat worden.