Competitie Dames Senioren 1  27 holes bij de Sallandsche op 5 mei

Competitie Dames Senioren 1  27 holes bij de Sallandsche op 5 mei

Donderdag 5 mei kwam onze vertrouwde golfbus van Annie mij oppikken bij van der Valk in Hengelo voor onze competitiewedstrijd bij de golfbaan van de Sallandsche.

Het is altijd een gezellige rit maar we zijn ook altijd heel serieus bezig met de wedstrijd, deze keer kwamen onze tegenstanders uit Zeewolde.

Wij werden bij de Sallandsche hartelijk  ontvangen met koffie en cake. Daarna bereiden we ons voor op een lastige wedstrijd want we wisten dat Zeewolde een zware tegenstander zou worden en dat zou later ook wel duidelijk worden.

We begonnen ‘s morgens met de dubbel en daar bleek al dat we niet zoveel te vertellen hadden, alleen Paulien en ik hebben 2 punten binnen kunnen halen.

Na de lunch, die goed verzorgd was, begonnen we met de singles en ook daar was het zwaar. Bij enkele flights werd het nog wel even spannend maar zij moesten uiteindelijk toch het onderspit delven. Alleen Carla wist nog een punt te bemachtigen waardoor we de wedstrijd met 15-3 hebben verloren.

Na het diner gingen we met de bus van Annie weer terug richting Oldenzaal en konden we ondanks het verlies terugzien op een prachtige golfdag.

Groetjes, Alice