Clubtenues

Clubtenues


Beste leden van GCC ‘t Sybrook,

We willen als bestuur van onze vereniging er graag voor zorgen dat we als leden herkenbaar zijn, dat we als golfclub zichtbaar zijn en dit is te bewerkstelligen door eenzelfde uitstraling te hebben.
Er zijn al competitieteams die golfen in het clubtenue. Wanneer je competitie speelt, doe je dat in de eerste plaats omdat je het leuk vindt, maar je vertegenwoordigt daarbij ook je eigen club. Nee, niet iedereen hoeft erbij te lopen als een tourprofessional, maar eenzelfde polo of trui moet haalbaar zijn. Het staat leuker op de teamfoto, en de andere teams herkennen je sneller.

Maar onderstaande aanbieding geldt niet alleen voor de competitie spelende leden, we zouden het zeker op prijs stellen wanneer zoveel mogelijk leden van dit aanbod gebruik gaan maken.

Ieder lid, dus ook de jeugd, willen we graag eenmalig de gelegenheid stellen om met reductie in de kosten aan te schaffen:

 • Een kobaltblauwe polo van C&B Kelowna en /of
 • Een donkerblauwe trui van C&B Oakville.

Deze kleding is te koop bij Wiggers Borduur te Hengelo, het adres is Zaagstraat 1-11, 7556 MX, Hengelo. Zie hieronder de foto’s van deze polo en trui, vanzelfsprekend zijn er dames en heren polo’s en truien. Bij de trui heeft u de keuze uit een ronde hals of een V-hals.

 • Voor de polo inclusief clublogo is de vergoeding vanuit het bestuur 15 euro op een prijs van
  € 41,52 dus blijft voor u een bedrag van € 26,52 over.
 • Voor de trui inclusief clublogo is de vergoeding vanuit het bestuur 20 euro op een prijs van
  € 56,04 dus blijft voor u een bedrag van € 36,04 over.
 • Voor beide samen is de eigen bijdrage € 62,56
 • Bij het bestellen bij Wiggers voldoet u direct uw eigenbijdrage via een QR code van tikkie via uw mobiele telefoon (Wiggers is in de groothandel en heeft geen pinautomaat).

 

 


Bij Wiggers liggen pas-exemplaren van dit gehele assortiment. Op dit moment zijn dat nog polo’s en truien zonder dat het logo erop is geborduurd, maar wel in de juiste stof en model.
Op de volgende momenten kun je komen passen:

 • woensdag 7 december 2022 van 13:00 tot 20:30 en
 • zaterdag 10 december 2022 van 10:00 tot 15:00

Mocht u op deze momenten niet kunnen, dan kunt u van 28 november t/m 16 december van 08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00 langskomen. Tijdens deze vrije inloop kan het zijn dat u even moet wachten omdat personeel in gesprek is. In andere gevallen kunt u contact opnemen met Wiggers op nummer 074 – 242 10 59
Met deze bovenkleding voldoet u direct aan de kleding-etiquette van de golfsport.
Het bestuur beveelt de aanschaf van dit clubtenue bij alle leden ten zeerste aan. Niet alleen te dragen op onze eigen golfbaan maar evenzeer bij het (collectief) gaan golfen op andere golfbanen.

We hopen dat u allen van dit aanbod gebruik gaat maken!

Vriendelijke groeten,


Bestuur Golf- & Country Club ‘t Sybrook