Clubtenue

We willen als bestuur van onze vereniging er graag voor zorgen dat we als leden herkenbaar zijn, dat we als golfclub zichtbaar zijn en dit is te bewerkstelligen door eenzelfde uitstraling te hebben. Wij zijn zeer blij met het aantal leden dat in de eerste ronde gebruik heeft gemaakt van de onderstaande mogelijkheid. Daarom volgt er nu een tweede ronde.

 

Er zijn steeds meer competitieteams die golfen in het clubtenue. Wanneer je competitie speelt, doe je dat in de eerste plaats omdat je het leuk vindt, maar je vertegenwoordigt daarbij ook je eigen club. Nee, niet iedereen hoeft erbij te lopen als een tourprofessional, maar eenzelfde polo of trui moet haalbaar zijn. Het staat leuker op de teamfoto, en de andere teams herkennen je sneller.

 

Maar onderstaande aanbieding geldt zeker niet alleen voor de competitie spelende leden, we zouden het zeker op prijs stellen wanneer zoveel mogelijk leden, in ons tenue spelen en van dit aanbod gebruik gaan maken. Bestelt u als lid iets voor de tweede keer dan geldt de korting helaas niet, daar heeft u bij de eerste aankoop reeds gebruik van gemaakt.

 

Ieder lid dus ook de jeugd, willen we graag eenmalig in de gelegenheid stellen om met reductie in de kosten aan te schaffen:

  • Een kobaltblauwe polo van C&B Kelowna en /of
  • Een donkerblauwe trui van C&B Oakville.

Zie hieronder de foto’s van deze polo en trui, vanzelfsprekend zijn er dames en heren polo’s en truien. Bij de trui heeft u de keuze uit een ronde hals of een V-hals.

  • Voor de polo inclusief clublogo is de vergoeding vanuit het bestuur 15 euro op een prijs van €43,05 dus blijft voor u een bedrag van €28,05 inclusief over.
  • Voor de trui met clublogo ontvangt u een vergoeding vanuit het bestuur van 20 euro op een prijs van €58,18, dus blijft voor u een bedrag van €38,18 inclusief over.

 

Deze kleding is te koop bij Wiggers Borduur bv te Hengelo, het adres is Zaagstraat 1-11, 7556 MX, Hengelo. Betaling zal plaatsvinden via een Tikkie per mail.
Bij Wiggers liggen pas-exemplaren van dit gehele assortiment. Op dit moment zijn dat nog modellen zonder dat het logo hierop is geborduurd, maar wel in de juiste stof en model.

 

Op de volgende momenten kun je zonder afspraak bij Wiggers komen passen:

  • Woensdag 7 juni van 13:00 tot 20:00
  • Zaterdag 10 juni van 10:00 tot 12:00

Mocht u op deze momenten niet kunnen, dan kunt u in het verenigingskantoor op t’ Sybrook tegenover de shop, ook op de volgende momenten passen.

  • Dinsdag 13 juni van 15:30 tot 17:30
  • Woensdag 14 juni van 15:30 tot 17:30

In andere gevallen kunt u contact opnemen met Wiggers op nummer 074 – 242 10 59.

 

Met deze bovenkleding voldoet u direct aan de kleding-etiquette van de golfsport.
Het bestuur beveelt de aanschaf van dit clubtenue bij alle leden ten zeerste aan. Niet alleen te dragen op onze eigen golfbaan maar evenzeer bij het (collectief) gaan golfen op andere golfbanen.

We hopen dat u allen van dit aanbod gebruik gaat maken!

 

Vriendelijke groeten,

Bestuur Golf- & Country Club ‘t Sybrook