Clubkampioenschappen Senioren

Clubkampioenschappen Senioren

De clubkampioenschappen senioren strokeplay worden gespeeld over twee ronden. De eerste ronde is voor de dames op dinsdag 11 juli en voor de heren op woensdag 12 juli; de tweede ronde voor zowel dames als heren volgt dan op zondag 16 juli.

Het toernooi staat open voor alle leden van vijftig jaar en ouder, de officiële senioren leeftijd zoals de NGF die sinds enkele jaren hanteert. Er hebben zich nu 15 vijftigplussers ingeschreven.

Waar vorige jaar nog enkele jonge vijftigers en lage handicappers domineerden zal dat dit jaar niet meer het geval zijn. De wedstrijdcommissie heeft namelijk besloten om de eindronde van zowel de senioren strokeplay kampioenschappen als de reguliere kampioenschappen op zondag te spelen.

Dat betekent dat er gekozen moet worden en de lage handicappers kiezen natuurlijk voor de strokeplay kampioenschappen over 3 ronden op zaterdag 15 en 16 juli. Zo liggen voor de rest van de vijftigplussers de handicaps dichter bij elkaar en zijn er in ieder geval meer kanshebbers.

Bij de heren zijn er inmiddels 14 aanmeldingen en bij de heren 15. Kom op dames en heren vijftig plus, een mooie gelegenheid om je krachten te meten met de rest.