Clubkampioenschappen Dames en Heren – 26 & 27 juni aanstaande

Clubkampioenschappen Dames en Heren – 26 & 27 juni aanstaande

Over een kleine twee weken staan de clubkampioenschappen voor de deur. Na een lang jaar met heel weinig competitief golf, komen de clubkampioenschappen als geroepen. Eindelijk kunnen we laten zien wat we in huis hebben. De clubkampioenschappen zijn voor veel leden de wedstrijd in het jaar waar het golfspel wel moet uitblinken. Drie rondes competitief golf waar er gestreden wordt om de laagste totale score aan het eind van het weekend. Ook wordt er een stableford kampioenschap gespeeld, waardoor het voor iedereen een leuke wedstrijd is om aan deel te nemen. Als laatste voeren we dit jaar een (last-minute) aanpassing door bij het damestoernooi, waarbij we ook daar een volwaardig kampioenschap te hopen organiseren 
 
Uiteindelijk draait het om die ene vraag: Wie is de beste golfer en wie is de beste golfster van de club? 
 
Heren:
De inschrijving bij de heren loopt voorspoedig. Voor nu staan er 26 heren op de lijst, waarvan meer dan de helft (14 man) onder de handicap 10 zitten! We mogen wel spreken van een sterk competitief veld. Voor de heren die nog twijfelen, er is nog een plaatsje voor je vrij. Met zoveel sterke deelnemers kan het alleen maar een heel mooi toernooi worden. Daarnaast wordt er ook nog altijd voor een stableford kampioenschap gespeeld. Dus heren, schrijf je gauw in!
 
Dames:
Het damestoernooi kende de laatste jaren een beperkte inschrijving, waarbij het menig keer moest worden afgeblazen. In een poging het dit jaar interessanter te maken voor grote doelgroep, hebben we ervoor gekozen om het toernooi in te korten tot 18 holes op zaterdag en 18 holes op zondag. We stappen dus bij het damestoernooi af van de situatie dat er 36 holes op 1 dag moeten worden gespeeld. Ook voor het damestoernooi wordt er naast het bruto klassement ook dit jaar weer gestreden om de ‘stableford kampioenschappen’, waardoor het voor iedereen een leuke wedstrijd is om aan deel te nemen. Dus dames schrijf je in! We gaan er een prachtig weekend van maken. 
 
De baan begint er steeds mooier bij te liggen, de horeca is weer open, het weer gaat eindelijk meezitten en Covid19 heeft minder grip op de samenleving. Goede ingrediënten voor een geweldig toernooi. Hopelijk zien we je zaterdag 26 & zondag 27 juni aanstaande.