Captain’s dinner

Captain’s dinner

Op deze donkere dag, zwaar bewolkt met een beetje regen, lag het Sybrook er vredig wit bij. De eerste uren mochten de bijna 50 deelnemers-senioren door een laagje sneeuw ploegen op zoek naar hun moeilijk te vinden bal. Uiteraard lieten onze diehards zich hierdoor niet uit het veld slaan en kon na 18 koude holes de bar of de pomp worden opgezocht.

Lekker buffet
Vanaf 5 uur kreeg het gezelschap- aangevuld met een dertigtal niet spelers- een plaats aangewezen en stond er een overheerlijk buffet klaar. De voorzitter hield een kort welkomstwoord, waarna tafelsgewijs kon worden aangevallen.

Halverwege het buffet, waar onbeperkt van kon worden genuttigd, kondigde de voorzitter de nieuwe wedstrijdleiders Henk Blanken en Henk Hoomans aan, die de uitslag van de wedstrijd meedeelden. Het werd een Karel de Zoeten-show, want de neary, de longest en de eerste plaats waren voor hem. Hierna deelde Henk van der Vegt mede dat de uitdagen volgend jaar wederom op de laatste donderdag en vrijdag van augustus gehouden zullen worden en wel in de omgeving van Bad Salzuflen.

Nieuw in het programma van volgend jaar zijn twee Strokeplaywedstrijden eind mei en begin juni waarin om het af1qipnu7e9nebu9x9xupg7cw6uecoglmaezqntspipii-useniorenkampioenschap strokeplay zal worden gestreden. De winnaar krijgt een door Ruud Vondeling ter beschikking gestelde wisselbokaal.

In het kader van het jubileumjaar- onze vereniging bestaat dan 25 jaar- krijgen de senioren tijdens een jubileumwedstrijd, eind september, in de vorm van Texas Scramble de kans hun krachten te meten.

Speler van het jaar
Tot slot werd de speler van het jaar bekend gemaakt. Gerrit Wevers had zoals hij al jaren doet, alle prestaties van de deelnemers aan qualifying wedstrijden bijgehouden. Dit keer zoals gebruikelijk geen Henk, maar een Ko. Ko Zurink werd met een score van gemiddeld 32.00 eerste. Voor de volledigheid: 5de werd Engelbert Lotgerink met 30.30, 4de Cees Dubbeldam met 30.62, 3de Jan Mulder met 30.66 en 2de met 31.00 Henk Hoomans.

Op een redelijke tijd werd het buffet afgesloten met een heerlijk kopje koffie. Het was wederom een gezellige avond met uitstekend eten.

Echter, wanneer komen nu eindelijk eens de echte “Raasdonders”?

Corn.

af1qippchuxo26mbyg4kue7ht0qn31vizr5bzpjxoog9i-u

af1qipmbqegjkchskoqqykct7fqqz_gms3w1us6zh16yi-u