Captain’s Dinner SeniorenConvent 2019

Captain’s Dinner SeniorenConvent 2019

Henk Hoomans meest regelmatige en beste speler van het seizoen

Afgelopen woensdag was een groot aantal senioren naar onze baan gekomen om een Texas Scramblewedstrijd te spelen voorafgaande aan het traditionele Captain’s Dinner ‘s avonds.

Ideale weersomstandigheden waren het, volop zon en weinig wind. Wel wat fris, maar dit is erg goed om een eventueel verhit  gemoed te voorkomen.

Om zes uur begon het stamppotbuffet, aangevuld met de bekende raasdonders.

 

 

 

 

 

 

Joachem van der Schaaf

Omdat voorzitter Willem Lunshof door griep geveld was, nam secretaris Joachem van der Schaaf het woord om de volle zaal toe te spreken. Hij deed dat met verve, hoewel hij geen schilder is…

Een terugblik op het afgelopen seizoen, het memoreren van de helaas overleden leden en het bekendmaken van de beste speler van het seizoen, waren de belangrijkste elementen van zijn toespraak.

Vorig jaar was de beste speler Gert Roeland, die eerder die dag nog een goede beurt maakte bij twee dames die het clubhuis met een hond binnenkwamen. Hij knuffelde namelijk die hond uitvoerig, waarna een van de omstanders aanbood dit bij de dames te doen…

Maar dit jaar was de speler van het jaar – niet geheel onverwacht voor de zaal- Henk Hoomans! Foto hieronder Frits Vasterd en Henk Hoomans.

Hij had over de beste 7 qualifying wedstrijden die meetelden een gemiddelde score van 33,44 stablefordpunten.

Onder de beste 10 spelers van dit seizoen  waren er overigens twee die ook al bij de eerste wedstrijden, 21 jaar geleden, actief waren. Gerrit Keijser en Hans Rutgers.

De gegevens over al die 21 jaar werden al die tijd zijn steeds trouw verzameld door good old Gerrit Wevers. Respect!

Winnaars van de dag

Nadat de winnaars van de 9 holeswedstrijd gehuldigd waren, werd het tijd dat door wedstrijdleider Frans Meijer en wedstrijdcoördinator  Frits Vasterd de zegevierenden van de 18 holeswedstrijd in het reeds lang ondergegane zonnetje gezet werden.

De winnaars van de tweede prijs van de Texas Scramblewedstrijd waren Gerard Benerink, Jan Jansen van de Laak, Robert Sanders en Hennie ten Hag. Op de foto hieronder van links naar rechts.

Toen was het moment daar dat de winnaars van de dag naar voren werden geroepen. Dat waren de heren Gerard Busser, Bennie Nijkamp, Jack van Huijkelom en Jan Willem Overbeek. Zij hadden met zijn vieren de mooie score van 55 stablefordpunten bereikt.

Op de foto naast Frits Vasterd en Frans Meijer de prijswinnaars in bovenstaande volgorde. Jan Willem Overbeek ontbreekt op de foto, omdat hij ‘s avonds verhinderd was.

Daarna werd het tijd om het prima verzorgde buffet aan te vallen. En dat deden de heren met passie…. Na de koffie werd het tijd om huiswaarts te keren en kwam het einde van een mooie dag!

B.O.