Captain’s dinner

Captain’s dinner

Op woensdag 2 november gingen bijna 60 mannen van het SeniorenConvent, inclusief de MMC, de baan in voor de jaarlijkse wedstrijd, die wordt afgesloten met het Captain’s dinner.
Er woei een stevig windje, maar gelukkig bleef het droog.
De vele bladeren op de baan en het relatief hoge gras maakten het niet altijd gemakkelijk de bal terug te vinden. Dat was jammer want het komt de speelvreugde niet ten goede.
Zo rond vijf uur verzamelde men zich in het clubhuis voor het aperitief, voorafgaande aan het lekkere stamppotbuffet.

Voorzitter Jan Mosman heette de aanwezigen van harte welkom. Jan beloofde het kort te houden. Hij herdacht het overleden lid Karel de Zoeten, bedankte de sponsors die voor de prijzen zorgden en ging daarna over tot de prijsuitreiking.

Gert Roeland en Cees Dubbeldam bij respectievelijk de 18 en 9 holeswedstrijden
de meest constante spelers van het jaar

Allereerst werd Henk Kroes naar voren geroepen als winnaar van de 9 holeswedstrijd van deze dag. Tweede was Jan Willem Mulder en derde Simon Clausen.
Omdat Martin Menzing niet aanwezig was, ging de eerste prijs bij de 18 holeswedstrijd naar Anton Bolhaar, de tweede naar Piet Dijkhuis en de derde naar Gerard de Boer.
Zoals hier boven al gemeld werden Gert en Cees de beste meest constante spelers van het jaar. Ed Kosterink en Engelbert Lotgerink werden tweede en derde bij de 18 holers en Frits Vssterd en David Wyn-Roberts bij de 9 holers.
Daarna was het tijd voor de georganiseerde aanval op het buffet. Men liet het zich goed smaken en de stemming zat er goed in. Een mooie afsluiting van een geslaagde dag!

Bé Obachter