Captain’s Dinner

Captain’s Dinner

Afscheid van Rinus Olde Riekerink

Voor het eerst na ruim anderhalf jaar was er afgelopen woensdag na een wedstrijd weer een etentje bij het SeniorenConvent. Het welbekende Captain’s Dinner. Voorzitter Joachem van der Schaaf heette daarom alle aanwezigen extra hartelijk welkom en somde in zijn openingstoespraak de winnaars op van de diverse wedstrijden die in deze periode hebben plaatsgevonden. Daarna werden de heren aan tafel bediend met diverse stamppotten die er goed ingingen.

Tijdens het eten kreeg Rinus Olde Riekerink het woord. Hij had een uiterst trieste mededeling voor de aanwezigen. Helaas is het hem niet meer mogelijk om zijn geliefde golfsport te blijven beoefenen door zijn sterk verminderde gezichtsvermogen. Dit bericht kwam hard aan bij de aanwezige heren. Rinus heeft immers veel betekend voor het Convent. Hij heeft bij voorbeeld het initiatief genomen om uitdagen te organiseren en daarvoor ook een wisseltrofee ter beschikking gesteld.

Namens de leden dankte oud-voorzitter Henk van der Vegt Rinus voor zijn grote verdiensten voor onze club, hetgeen met een warm applaus werd ondersteund.

We zullen hem erg gaan missen!

Tot slot reikte voorzitter Joachem de prijzen uit van de wedstrijden van deze dag. Ron Kershaw was de winnaar van de 18-holeswedstrijd met maar liefst 42 stablefordpunten, terwijl Jan van den Berg met de eer ging strijken bij de 9-holeswedstrijd. Daarna maakten de aanwezigen van de de gelegenheid gebruik om persoonlijk afscheid van Rinus te nemen.

Bé Obachter