Bosplan fase 2

Bosplan fase 2

Geachte leden,

Zoals u mogelijk heeft gezien (markeringen op bomen) waren we begonnen met de voorbereidingen van bosbeheer fase 2. Waar we vorig jaar in fase 1 begonnen zijn op de binnen lussen van zuid en oost, zal fase 2 uitgevoerd worden op de noordlus, oost 6 en oost 9.

Helaas is door de covid19-uitbraak dit project in eerste instantie uitgesteld. Bij een recente controle om het bosbeheerplan te actualiseren zijn er bomen geconstateerd, die vanuit veiligheidsoverwegingen in de komende maanden moeten worden bijgewerkt. Dit zijn veelal dode bomen of bomen met dode takken erin.

We hebben besloten om dit vanaf 21 september 2020 uit te gaan uitvoeren. De bomen staan verdeeld over de hele golfbaan en zullen met een hoogwerker worden bijgewerkt. Hiervoor zal de baan niet gesloten worden. Mogelijk zou u wel wat hinder ondervinden van de werkzaamheden. De werkzaamheden worden in samenwerking met de greenkeepers uitgevoerd.

In dit project zijn er ook bomen op de Veendijk die aandacht nodig hebben. De werkzaamheden voor de Veendijk zullen op maandag 21 en dinsdag 22 september aanstaande plaatsvinden. De weg is gewoon begaanbaar (een weghelft zal gedeeltelijk afgesloten zijn).

Verder gaan we het bos tussen noord 4 en noord 5 opschonen. De essen en fijnsparren die hierin staan zijn dood. Ook tijdens deze werkzaamheden zal de noordbaan gewoon openblijven. Buiten wat geluidsoverlast zal er bijna geen hinder zijn.

Bij het aanmelden aan de receptie kunnen de receptiemedewerkers u vertellen waar de werkzaamheden op de dag zelf plaats vinden.

Als er nog vragen zijn, dan mogen jullie mij hiervoor persoonlijk benaderen of een email sturen naar generalmanager@golfbaanhetrijkvansybrook.nl

Tot binnenkort op de golfbaan.

Met vriendelijke groet,

Marc Brorens, General Manager Golfbaan Het Rijk van Sybrook.