Bestuur versus Oud Bestuur

Bestuur versus Oud Bestuur

Inzet was een  prachtige wisseltrofee gemaakt door Tjikkie Kreuger, waar de winnaar een jaar lang thuis van mag genieten. Gemaakt naar de originele beelden, eigendom  van de familie Fransen,  die een tijd op de golfbaan te bewonderen waren en thans bij De Wilmersberg staan. 

Esther Oude Voshaar, winnares van het vorige jaar en dit jaar verdienstelijk vierde, nam met moeite afscheid van het kunstwerk. Azarja Fransen won dit jaar met 39 stableford punten en nam de trofee voor de tweede keer mee naar huis. Als echte kunstkenner en vooral liefhebster was ze hier zeer content mee. Twee voormalige winnaars, Robert Nijhuis (35 punten) en Corry Scholten (34 punten) werden respectievelijk tweede en derde. 

Het is een goede traditie dat de huidige bestuursleden, en hun partners, en de voormalige bestuursleden elkaar jaarlijks treffen. Fijn dat ook de partners van oud bestuursleden, die helaas overleden zijn, blijven deelnemen. Het geeft de mate van verbondenheid aan in ons hechte verenigingsleven. De dag is voor de huidige bestuursleden een bedankje, met name naar de partners, ter compensatie van de vele vrije tijd die de bestuursleden in de vereniging steken. 

Voor het weer hadden we het niet hoeven doen. Het was wederom een regenachtige dag en ook dat lijkt zo langzamerhand een traditie te worden. Voor de baan was de motregen een geschenk uit de hemel en hopelijk levert dit snel een verbetering van de greens op. Het is de kwaliteit van de greens en de keuken die na een golfdag blijven hangen en met dat laatste zat het meer dan goed: de keukenbrigade had heerlijke asperges bereid. Andre Winkelman, dank voor de organisatie.