Bestuur- en Commissiedag 2024, 18 holes

Bestuur- en Commissiedag 2024, 18 holes

Onze vereniging draait op hardwerkende vrijwilligers. Gelukkig hebben wij nog geen problemen met het vinden van enthousiaste leden, zoals bij vele clubs om ons heen. Wil je je ook inzetten voor onze club en ook graag meedoen aan deze mooie wedstrijd, meld je via de website of via de players first enquete.
Uiteraard de leukste vereniging om actief voor te zijn en dit wordt soms extra beloond.

Ik zag de indeling en las dat ik deze greensome chapmen wedstrijd was gekoppeld aan Desiré Jansen, erg gezellig. Tevens blijkt het vaak dat een dame-heer combinatie succesvol is bij een greensome chapmen spelvorm, dus dat kon wat worden.

Zo ook deze wedstrijd. Desiré en ik speelde zeker niet foutloos, maar wisten wel op de goede momenten een slechte bal te slaan, zodat er altijd wel één bal goed lag. Na de eerste 9 holes level par te hebben gespeeld, wisten we op de laatste hole een keer alle twee een slechte bal te slaan. Helaas resulteerde dit in een eerste streep en een totaal van 38 punten.

Dit bleek genoeg te zijn voor de eerste prijs, en wat voor een prijs. Een prachtig beeld, een miniatuur versie van de beelden die altijd op ’t Sybrook stonden, voordat de baan werd overgenomen door het Rijk. Aangezien dit beeld van medeoprichter Ferdinand Fransen was, is het nog steeds te bewonderen in de tuin van Landgoed de Wilmersberg. Helaas een wisseltroffee, dus tot November bij ons op de schouw, vanaf November bij Desiré.

Tweede werden, eveneens een dame-heer koppel, Dionne Smit en Geert Jan van Loenen.

Onze flightgenoten Matthieu en Tim Nuyts bedankt voor de gezellige middag. En uiteraard waren de organisatie en het diner top voor elkaar.

Bestuur bedankt en tot volgend jaar!

Aart-Jan
Bestuur Heerencup