Beste scores van het seizoen

Beste scores van het seizoen

Nu de baan in topconditie is worden scores ook beter. Een aantal deelnemers had deze scores liever tijdens de Strokeplay Kampioenschappen gerealiseerd, maar dat was toch een andere wedstrijd. Woensdag 13 juli gingen “slechts” 35 spelers in de HeerenCup 1 van start en 13 in HeerenCup 2. Het weer viel reuze mee en de meeste regen trok langs. Niet minder dan 7 HeerenCup 1 spelers 7 spelers verbeterden hun handicap.

Met 37 punten waren Tim Huuskes en Henk ter Braak “slechts” gedeeld 6e, met 39 punten deelden Robert Nijhuis en Martin Wermer de 4e plek en Roberto Rozenboom en Joep Kockmann werden met 40 punten gedeeld 2e. De winnaar Marcel Leussink (hcp 9,1) had zelfs  41 punten!
Marcel pakte ook de neary. Opmerkelijk: de longest drive op Noord 5 was een ex aequo tussen Tim Huuskes en Aart Jan Smit die samen speelden. Diverse metingen uit verschillende invalshoeken brachten geen winnaar dus werd besloten dat de prijs werd gedeeld. In de historie van HeerenCup is dit niet eerder gebeurd.

Guus Timmerman (hcp 26,2) was met 19 punten over 9 holes de sterkste bij HeerenCup 2.

Tim Nuyts werd als kersverse strokeplay kampioen in het zonnetje gezet. Met een narrow escape was hij afgelopen weekend de beste over 54 holes. Sportief rammelde hij met de ” HeerenCup rondje aan de bar – bel”.