Belofte en Speler van het jaar 2020

Belofte en Speler van het jaar 2020

De afgelopen tijd werd er volop getraind door de jeugd. De wedstrijden in december konden geen doorgang meer vinden. In december worden bij de laatste wedstrijd van het jaar altijd de Belofte en de Speler van 2020 bekend gemaakt. Doordat er geen wedstrijd was, werd er uitgeweken naar de training.

De beker van de ‘Belofte van 2020’ werd doorgegeven door de belofte van het afgelopen jaar, Thijs Leeuw. Tot nieuwe belofte is verkozen Jun-Jie Pan. Hij was dit jaar veelvuldig in de baan te vinden en kreeg meer en meer het wedstrijdritme te pakken. Trots was hij ook op zijn eerste Birdie dit jaar in een wedstrijd. Zijn handicap daalde van 33.5 naar 19.2.

Speler van vorig jaar, Gijs Jansen, gaf de beker door aan de ‘Speler van het jaar 2020’ Jip Kockmann. Jip speelde dit jaar vele banen, zowel op t Sybrook als op andere banen. Jip speelde dit jaar ook in de Jeugdselectie van de NGF. Daarvoor moest hij flink aan de bak om de concurrentie in de selectie te verslaan en om zo zijn plek te bemachtigen in de selectie van 2021!  Hij startte dit jaar met een handicap van 19.6 en stond vlak voor de uitreiking van deze prijs op een handicap van 6.7. Ook speelde Jip dit jaar mee in maandbeker 2, waar hij ook de finale haalde. Voor een jongen van 11 jaar een hele bijzondere prestatie.

Wij wensen Jip en Jun-Jie komend jaar wederom een prachtig golfjaar toe en hopen dat zij de bekers doorgeven aan de volgende talenten van onze club.