Bé Brandsemabokaal – Henk Leusenkamp winnaar

Bé Brandsemabokaal – Henk Leusenkamp winnaar

Woensdag 12 mei hebben veel heren van het SeniorenConvent gestreden om bovengenoemde beker. Het was prachtig weer, zodat de mannen met veel animo aan de slag gingen. Helaas was de baan niet qualifying, omdat er veel gezand en ook geprikt was. Ook hier, al was het niet de GGD die bij het laatste actief was, maar onze onvolprezen greenkeepers.  Gezien de grootte van de gaten in de baan kunnen we wel blij zijn dat het vaccineren aan de GGD wordt overgelaten.

Op een aantal plaatsen in de baan waren de mensen van het restaurant van ‘t Sybrook aanwezig om de deelnemers van een lekker hapje en een drankje te voorzien. De heren hebben hier met veel genoegen gebruikt van gemaakt. Bij sommigen had dit tot gevolg dat de prestaties tot grote hoogte stegen, maar bij de meesten was het omgekeerde het geval…

Maar dat mocht de pret niet drukken. De gezelligheid om met andere leden van het Convent weer samen in de baan te zijn, gaf de doorslag. Na afloop van de ronde wachtte op het terras het lekkere toetje. Helaas moest de evaluatie van de ronde staande gebeuren, hetgeen na vier uur golfen niet iedereen heel goed uitkwam.

Maar gezellig was het wel. Frits Vasterd deelde mee – uiteraard in heel kleine kring – dat good old Henk Leusenkamp de bokaal had gewonnen met 39 stablefordpunten.

Henk, van harte gelukgewenst!

Ten slotte, bestuur, organisatie en medewerkers van het Rijk heel veel dank!

Henri de la Combat