Be Brandsema Bokaal

Be Brandsema Bokaal

Op 18 mei was het weer zover. Onder ideale weersomstandigheden werd om de Bé Brandsemabokaal gespeeld. 51 Deelnemers dartelden qualifyend over het Sybrook, het zijn er wel eens veel meer geweest en er werd redelijk gescoord.

Traditioneel werd om 17.00 uur de aftrap gegeven voor een uur happy hour. Hiervan werd uitbundig gebruik gemaakt.

Tijdens het diner waarbij Linda Brandsema en haar zoon René aanwezig waren, werden tussen de verhitte discussies over FC Twente en de Jupiler League, de prijzen uitgereikt. De longest ging naar Gé Meijerink met 175 meter, de neary was voor Ben van Neerijnen met een afstand van maar liefst 18,30 meter van de pin. Logisch want de neary stond op Zuid 4, dus onhaalbaar voor zeker de helft van de deelnemers. De derde prijs met 40 punten was voor Gerard Sprakel. De tweede prijs, het wordt zo langzamerhand eentonig, was voor Hein ten Den ook met 40 punten, waarna Linda de Bokaal voor een jaar mocht overhandigen aan Koos Fahner met 41 punten.

Voorzitter Henk van der Vegt heette in zijn tafelrede o.a. een aantal nieuwe leden van harte welkom en vestigde nog eens de aandacht op de uitdagen op 25 en 26 augustus. Ook zal in de zomer de aanvangstijd van de wedstrijden fluctueren tussen 9.00 en 9.30 uur. Let op pro-ware.

Tenslotte deelde Jan Franken namens de kascommissie mede dat het kapitaal van het convent enigszins aan het interen was. Geen reden tot paniek, maar enige zuinigheid is de komende tijd geboden. Voorlopig dus nog geen contributieverhoging.

De kwaliteit van het diner was weer perfect en de stemming prima zij het een beetje emotioneel.

Op naar het volgende hoogtepunt; de Old Grand Dad wedstrijd.

Corn.