Back-to-school wedstrijd en “huldigings-barbecue”

Het “echte leven” is weer begonnen!!! Afgelopen week werden alle schooltassen en -boeken (noodgedwongen natuurlijk) weer bij elkaar gezocht. Dit zelfde gold ook voor de golftassen en -stokken. Bij menigeen moesten deze weer worden opgezocht en afgestoft want de back-to-school-wedstrijd stond gepland voor zondag. Aan de temperatuur kon het niet liggen. De omstandigheden waren (op enkele windvlagen na) optimaal. En ook aan de gezelligheid onderling kon het niet liggen. Iedereen speelde met een “big smile” de wedstrijd uit.

Toch waren de uitslagen unaniem aan de middelmatige kant en speelde iedereen onder de buffer. 32 punten bleek het hoogst haalbare voor de winnaar.

  IMG_0449 (600x800)                                                                                                        

 1. Wouter Segerink – 32 punten                             

2. Nick Richter – 30 punten

3. Maarten de Gelder – 30 punten

Na de wedstrijd werd er een gezellige barbecue gehouden om de kampioenen van de competitie te huldigen en natuurlijk kon iedereen die dat wenste gezellig aan deze barbecue deelnemen. Het was een smakelijk, gezellig tafereel en echt voor herhaling vatbaar. Dus motivatie genoeg om veel te trainen en volgend jaar wederom met veel kampioenen uit de competitie te komen! Hieronder een kleine impressie van de middag.

IMG_4621IMG_0450 (800x600) (2)