Back 2 school wedstrijd 2018

Back 2 school wedstrijd 2018

Na een mooie zomervakantie zijn afgelopen maandag de scholen weer begonnen. En dus was het zondag 9 september weer tijd voor de Back 2 School wedstrijd.

De wedstrijd ging over 9 holes en er deden 12 spelers mee. De spelers die nog niet zo ervaren zijn in het spelen in de baan, werden begeleid door een jeugdcoach. Zij helpen de spelers waar nodig en zorgen dat ze zich op hun gemak voelen. Zo konden de jonge spelers ervaring op doen.

De top 3 van de wedstrijd kwam toch uit de spelers die al meer ervaring hebben in het spelen van wedstrijden. De 3e plaats was er voor het enige meisje dat zich had opgegeven, Pien Konter met 19 punten. De tweede plek was voor Gijs Hoogerhuis, die ook 19 punten had, maar de laatste 3 holes net 1 punt meer haalde dan Pien. De duidelijk winnaar van de dag was Nout Vos. Hij behaalde 21 punten op de Noordbaan. Nout kon zijn prijs helaas niet persoonlijk ophalen vanwege andere verplichtingen.

Naast de wedstrijd deden ook 3 nieuwe leden mee. Zij zijn alle drie nog niet zo heel lang lid, en hadden nog nooit eerder met een wedstrijd mee gedaan. Zij hebben met z’n drieën een ‘Texas Scramble’ gespeeld om zo baanervaring op te doen. En dat deden ze heel erg goed. Mick, Crijn en Pieter hebben 6 holes gespeeld en dat ging heel goed. Voor deze goede prestatie werden zij beloond met een klein presentje.

Al met al een zeer geslaagde dag en een mooie voorbereiding voor de clubkampioenschappen van volgend weekend. Jullie kunnen je daar nog voor inschrijven.

Tot volgende week allemaal!