Antoinette Ruiter Trofee

Antoinette Ruiter Trofee

Eénmaal per jaar strijden de dinsdagmorgendames om de Antoinette Ruiter trofee, een bronzen beeld dat Antoinette als wisseltrofee beschikbaar heeft gesteld.

Verslag van de winnares Ellen Lomans.

Het is 27 september 2021. Vandaag spelen we om de Antoinette Ruiter Trofee. Het is een prachtige nazomerse dag. Ik zat in de 2e flight met Marianne en Jolanda. Twee hele goede tegenstanders. Ik dacht al aan het begin: dat wordt een zware dobber…

Om dat prachtige beeldje van Antoinette te winnen moet ik wel heel erg mijn best doen. De eerste 9 holes had ik 14 punten en had gedacht dat dit niet genoeg zou zijn, maar de 2e 9 speelde ik beter. Had zelfs ook nog een Birdy! Al met al kwam ik binnen met 35 punten. Marianne hield mij tot op het laatste moment in spanning of dat genoeg zou zijn. En ja hoor, het bleek de hoogste score.

Ik geef de trofee een mooi plekje en zal er goed op passen.

Allemaal dank voor de fijne middag en tot ziens op de baan.

Groetjes Ellen Lomans