Annie Egberts van het Sybrook wint Het Rijk kampioenschap in Maandbeker 2

Annie Egberts van het Sybrook wint Het Rijk kampioenschap in Maandbeker 2

De winnaars van de maandbekers 1 en 2 van alle vier Het Rijk golfbanen en tevens de runners up (2e plaats in een Maandbeker wedstrijd) van de categorieën maandbeker 1 en 2 worden elk jaar opnieuw uitgenodigd voor het Rijk Kampioenschap. Het decor: een fraaie herfstdag en volwaardige holes in een schitterende omgeving maken Golfbaan Het Rijk van Nijmegen tot een klasse apart. Oude bomenlanen, uitdagende waste areas en verrassende blinde holes bepalen het karakter van de baan aan de Groesbeekse kant van de baan. De grote hoogteverschillen bieden hier een fantastisch uitzicht tot aan Duitsland. De 18 holes aan de Nijmeegse kant van de baan zijn prachtig volgroeid en licht glooiend. De ruim 75 strategisch geplaatste bunkers vormen hier een sportieve uitdaging.

Van elke ‘Het Rijk golfbaan’ speelden 12 golfers mee om Het Rijk kampioenschap. Bij Maandbeker 2 was onze Sybrook speelster Annie Egberts succesvol. Met 38 Stableford punten en vier punten voorsprong op nummer 2 en 7 op nummer drie wint ze glorieus het kampioenschap in Nijmegen. En dat betekende een speech van de winnares in het clubhuis. De bokaal gaat voor een jaartje mee naar huis in Vasse. Wie bunt trots op oe Annie!

Bij Maandbeker 1 waren het drie Nijmegen golfers die er met de prijzen vandoor gingen. Het was een mooie golfdag en tot volgend jaar!