Afsluiting golfweek

Afsluiting golfweek

Afgelopen zondag is onder Hollandse weersomstandigheden de Golfweek 2021 afgesloten. Prachtige en soms dreigende wolkenluchten kwamen voorbij, maar ook ruim voldoende zonneschijn maakte deze dag bijzonder. Ook was er vanzelfsprekend weer een enthousiast deelnemersveld. De spelvorm was Texas Scramble met drop-out. Dit wordt maar weinig gespeeld op ’t Sybrook, maar is misschien wel de leukste van allemaal. Het is de ultieme teamprestatie en dwingt tot samenspel!

Na afloop snel douchen, gevolgd een borrel en uitgebreid diner met toetje en de laatste prijsuitreiking met geweldige prijzen.

Traditiegetrouw worden veel van de mooiste prijzen bewaard tot het laatst. De Neary en Longest prijzen gingen naar huis met een Rayban bril aangeboden door Hofland Optiek, of een hangmat aangeboden door Smellink Wonen. Niet alledaagse prijzen, maar wel passend bij zo’n event.

We kijken terug op een prachtige dag met prachtige winnaars.

1e prijs: Bloemen Schikkerij en 4 x Douglas Oldenzaal bon € 30,- met 57 punten!

Winnaars:  Monique Kalip, Oktay Kalip, Cevdet Atalay & Esin Atalay

 

1e prijs 9 holes: Paraplu Broekhuis en Bon Schikkerij.

Winnaar: Marike Camps, Marcel Camps, Joyce Gremmer & Erwin Gremmer

Dankwoord

Een Golfweek organiseer je niet alleen. Namens de gehele club willen we nogmaals alle sponsoren bedanken die hebben bijgedragen aan het succes van deze week. Het was fantastisch en wij hopen ook volgend jaar op uw steun te mogen rekenen.

Ook een bijzonder dankwoord richting het Rijk van Sybrook. Van de keukenbrigade tot de Marshall. Van sales en directie tot het geweldige horeca-team: allemaal stonden ze een week lang voor ons klaar. Altijd geduldig, altijd met een glimlach en waar mogelijk flexibel. Bijzonder om op deze wijze gezamenlijk invulling te geven aan het succesvol organiseren van een dergelijk evenement.

De golfweek zit er dan wel op, maar het seizoen nog lang niet. Zo zijn er nog meerdere Maandbekers, worden er nog Clubkampioenschappen Matchplay gespeeld, hebben we nog een Wildwedstrijd op het menu en wat al niet meer. Blijf de nieuwsbrief en website volgen voor alle ontwikkelingen.