Afsluiting Damesdag 2023 met Kerstlunch

Afsluiting Damesdag 2023 met Kerstlunch

Voordat je het weet, is het einde van het jaar weer in zicht en wordt het tijd om 2023 af te sluiten. En dit jaar werd dit wederom georganiseerd met een verrukkelijke kerstlunch.

Massaal had iedereen zich al ver voor die tijd ingeschreven. Maar naarmate de dag naderde en de weersvoorspelling steeds slechter werd, kwamen er vele verzoeken binnen om toch maar alleen te komen lunchen en het golfen voor gezien te houden. Groot gelijk, want het weer was dinsdag bar en boos.

Desondanks waren er toch nog dames (die-hards) die zich niets van de regen aantrokken en goed voorbereid en vol goede moed de baan ingingen. Maar algauw kwamen de eerste verzopen katjes weer terug en lieten zich lekker opdrogen bij de open haard. Toch hebben nog twee flights de wedstrijd helemaal uitgelopen en zij kregen dan ook groot applaus van de rest van de dames.

Voor alle aanwezigen was er een leuke surprise in de vorm van 3 wenskaarten die speciaal met de hand waren gemaakt voor de Damesdag. Deze wenskaarten zijn bedoeld om een ander blij mee te maken want hoe leuk is het wel niet om een mooie kaart van iemand te krijgen.

Na de speech van de voorzitter heeft Gonny Heijne nog een heel mooi en grappig gedicht voorgelezen over de “klacht van een Kerstboom”.

Tegen 13.00 uur was het dan zover en kon iedereen volop genieten van het overheerlijke lunchbuffet met soep vooraf en verrukkelijke zoetigheidjes na. Wat werden we toch weer ontzettend verwend.

Al met al is het dit jaar een heel geslaagd jaar geweest en volgend jaar gaan we met de Damesdag wederom net zo’n gezellige tijd tegemoet met allerlei gevarieerde wedstrijden in het vooruitzicht.

Wij wensen iedereen een heel gelukkig en gezond 2024.

Voorzitter van de Damesdag

Maria van Helden