Afscheid Marc Brorens

Afscheid Marc Brorens

Passie

Het woord “passie” kwam donderdag 1 december nadrukkelijk voorbij bij de afscheidsbijeenkomst in het clubhuis van het Sybrook. In de tijd voor Pasen niet ongebruikelijk, maar in de weken voor Kerstmis opmerkelijk.

De directeur van de Golfbanen van het Rijk, Hans Blaauw die uit Nijmegen naar het Sybrook was afgereisd, gebruikte het bovengenoemde woord als kern in zijn toespraak. Marc straalt heel veel passie uit, vooral als het om golf gaat. Hij dankte hem hartelijk voor wat hij bij het Sybrook heeft gedaan en liet dat vergezeld gaan van een cadeau.

Marc heeft een lange loopbaan bij het Sybrook. Heel veel jaren als een enthousiaste pro die ook heel veel jonge spelers en speelsters tot een hoog niveau wist te brengen. Daarna de laatste drie jaar als general manager. Daaraan komt nu op eigen verzoek een eind. Wat hij nu gaat doen, hoopt hij over een paar weken bekend te kunnen maken.

De vele aanwezigen, onder wie bestuursleden, leden en collega’s van Marc kregen daarna de gelegenheid om persoonlijk van hem afscheid te nemen en hem te bedanken. Onder het genot van een drankje en een hapje was er hierna alle gelegenheid ervaringen uit te wisselen en herinneringen op te halen!

Een waardig afscheid van een gepassioneerde man!

HvdV