Activiteitenochtend voor de Jeugd

Activiteitenochtend voor de Jeugd

Afgelopen weekend werd er voor de jeugd een activiteitenochtend georganiseerd. Dit was ook een extra lesmoment om gemiste lestijd in te halen van de afgelopen periode.

Zo’n 40 jeugdleden namen aan de activiteit deel. Onder een heerlijk zonnetje, werd op de Noordbaan een actief programma uitgezet.
Er werd zoveel mogelijk in de lesgroepen gewerkt. In teams werden de onderdelen afgewerkt.

Naast de bekende golfvormen waren er ook een aantal Varia-sport onderdelen. De hole moest dan niet met een golfbal, maar met een speciale tennisbal, een frisbee of een voetbal worden gehaald. Doel bleef: richting bepalen, afstand inschatten en zo snel mogelijk naar het eindpunt.

Naast de teamprestatie mochten alle jeugdleden aan het eind van de activiteit deelnemen aan de ‘Neary’ op hole 9. Een spannende en ook leuke afsluiting van een geslaagde activiteit. Iedereen mocht één keer slaan naar de vlag, onder toeziend oog van alle aanwezigen!

Aan het eind van de activiteit mocht iedereen een prijsje uitzoeken, werden voor de jongere jeugd de golfdiploma’s uitgereikt en zagen we een enthousiaste groep jonge golfers naar huis gaan.

Een foto impressie van deze dag vindt u op onze Facebook pagina