Aankondiging Golfweek  2016

Aankondiging Golfweek  2016

De eerstvolgende editie van de golfweek staat gepland van dinsdag 9 t/m zondag 14 augustus. De Golfweek is inmiddels een traditie en bekend bij de meeste Sybrook leden. Zes dagen golfplezier voor alle leden al of niet samen met privé-gasten die hun home-course elders hebben. Iedereen is van harte welkom op onze prachtige golfbaan.

Speelt u alleen recreatief golf of bent u meer prestatiegericht? De golfweek biedt alle golfers weer voldoende gelegenheid om in te schrijven. Een ding hebben alle golfdagen van de golfweek gemeen, ze worden afgesloten aan en rondom de gezellige bar van het restaurant of op het terras waar u na elke wedstrijd gezellig kunt nagenieten onder het genot van een drankje, een heerlijke kop soep en een goed verzorgde “Golfweek Dagschotel” 

Uw gasten zijn, ook namens “Het Rijk van Sybrook”, van harte welkom. Evenals vorige jaren mogen wij u de greenfee voor uw geïnverteerden  aanbieden voor € 10,-. Een belangrijke en zeer gewaardeerde bijdrage van “Het Rijk van Sybrook”, waarvoor onze bijzondere dank.

 Alle verdere bijzonderheden over de golfweek, het programma en het  inschrijfformulier vindt u binnenkort op deze website.