Aanbieding groepslessen competitie

Aanbieding groepslessen competitie

De golfcompetitie is voor veel leden het startschot van het golfseizoen. Het blijft een bijzonder fenomeen dat vanaf april duizenden golfers door heel het land rijden om met elkaar tegen andere teams te strijden. Het is vooral het teamgevoel dat de competitie zo uniek maakt, de rest van het jaar speel je immers individueel. De competitie staat voor saamhorigheid, gezelligheid en de wil om te winnen.  

De club vindt de ontwikkeling van golftalent belangrijk, op ieder niveau en op iedere leeftijd. Vanuit die gedachte is de technische commissie (sportief beleid) in overleg gegaan met de golfschool van het Rijk van Sybrook. Mede door een bijdrage vanuit de vereniging kunnen we dit jaar ieder competitieteam een vast pakket aan lessen aanbieden tegen een bijzonder scherp tarief.

Voor alle competitie teams bieden wij de volgende twee mogelijkheden:

  1. Afname van 10 trainingen van 60 minuten kost een team dit jaar slechts 500 euro.
  2. Afname van 5 trainingen van 60 minuten kost een team dit jaar slechts 300 euro.

Indien u met 8 spelers in een team zit, kunt u dus in theorie 10 keer trainen voor slechts € 62,50 per persoon. Op deze wijze wordt het voor iedere golfer aantrekkelijk om zijn of haar golfspel op een laagdrempelige wijze te ontwikkelen. Opgave verloopt via een mail aan headpro@golfbaanhetrijkvansybrook.nl. In deze mail kunt u eventueel uw voorkeur voor een pro aangeven en de dag waarop u graag wilt trainen. De pro neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de lessen in te plannen. 

Voorwaarden

  • Deze aanbieding geldt voor maximaal 8 spelers per groep. Deze 8 spelers moeten deelnemen aan de NGF Competitie 2018 en voorafgaande aan het traject worden aangemeld.
  • De lessen worden in overleg met de golfprofessional vooraf als één pakket gepland.
  • Deze aanbieding heeft alleen betrekking op competitie spelende teams.
  • Voor de jeugd en selectieteams gelden separate voorwaarden.