Finale Handicart Trofee donderdag 3 oktober

Ieder jaar wordt er op verschillende golfbanen in Nederland een handicart Golfwedstrijd georganiseerd, de winnaars van deze wedstrijd gaan naar de Halve finale.

Bij ons was deze wedstrijd op woensdag  12 juni 2019.
Gerrit Kamp en ik Marijke Oonk waren een van de winnaars en wij vonden het leuk om aan de halve finale  deel te nemen.
De halve finale werd gespeeld vrijdag 20 september op  golfclub Havelte, de spelvorm  Greensome stableford, wij waren verbaast dat wij met 34 stableford punten bij de winnaars hoorden.

Door de stichting Handicart werden wij uitgenodigd om de finale Handicart Troffee  te komen spelen, op  Golfclub Anderstein. Wij werden hartelijk ontvangen en ingedeeld bij twee heren uit Texel.

Wedstrijdvorm weer greensome stableford. Het werd een hele gezellige wedstrijd en aan het eind van de ronde hadden wij 36 stableford punten. Na een drankje en een heerlijk buffet, de prijsuitreiking.

Wij met onze 36 punten waren derde geworden, en kregen een prachtige beker. De tweede plaats met ook 36 punten was Noord Nederlandse

De eerste plaats met 38 punten was Rijsbergse G.C. de Turfvaert.

Het was een hele gezellige en prima verzorgde dag, en ik raad iedereen aan om volgend jaar  deel te nemen aan de Handicart wedstrijd op onze baan.