Algemeen

Het SeniorenConvent (SC), opgericht in 1994, is een actieve club waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan.

Alle mannen die lid zijn van GCC ‘t Sybrook die de leeftijd van 55 jaar hebben bereikt en die in het bezit zijn van een Wereld Handicap Systeem, ingevoerd in 2021, kunnen lid worden tegen betaling van een contributie die afhankelijk is van het programma dat men wenst te kiezen.

We spelen nagenoeg het hele jaar op woensdag wedstrijden, zowel 9 als 18 holes, die worden afgesloten met een prijsuitreiking. Er zijn ook wedstrijden voor spelers die hun wedstrijd elke woensdag op eigen kosten graag afsluiten met een etentje in het clubhuis.
In het seizoen zijn nagenoeg alle wedstrijden qualifying.

Daarnaast is er een aantal bijzondere wedstrijden met als afsluiting een diner met bijpassende drankjes.

Elk jaar worden er ook Uitdagen georganiseerd, meestal op banen in Duitsland met diner en overnachting in een hotel. Hiervoor dient een extra bijdrage te worden betaald. Een en ander wordt afgesloten met een diner, meestal in het clubhuis.

Leden die om welke reden dan ook, niet meer willen of kunnen spelen, kunnen T-lid worden tegen betaling van de helft van de contributie. Ze zijn uiteraard elke woensdag welkom in het clubhuis of op het terras en zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de speciale diners.
Op deze wijze blijven ze betrokken bij het SeniorenConvent.

Aan het begin van het seizoen trappen we af met de Voorjaarsbijeenkomst met drank en spijs, waarbij ook de partners uitgenodigd zijn.

Voor meer bijzonderheden kunt u vanzelfsprekend terecht bij de secretaris van het SeniorenConvent.