Algemeen

Alle mannen die lid zijn van de Golf- & Country Club ’t Sybrook kunnen ook lid worden van ons gezellige SeniorenConvent in het jaar dat ze de leeftijd van 55 jaar bereiken. Natuurlijk kunnen ze ook op latere leeftijd lid worden.

Een belangrijke voorwaarde is ook dat men een EGA handicap heeft. Elke woensdag vanaf 9.00 uur spelen we met een wisselend aantal leden, meestal zijn dat er ongeveer 60. Op dit moment hebben we ongeveer 140 leden die een jaarlijkse bijdrage betalen. Daarvan organiseren we de wedstrijden, betalen we de bijeenkomsten met een gezellig etentje en elk jaar gaan we ook een paar dagen elders golfen (met overnachting), meestal in Duitsland. Na de wedstrijden op woensdag, die in de zomer vaak qualifying zijn, zijn we meestal nog enkele uren gezellig bijeen. Sommige leden spelen bridge, anderen hebben een conversatie over de meest uiteenlopende onderwerpen en dat meestal onder het genot van een drankje.

Naast het beoefenen van de mooie golfsport staat het contact tussen leeftijdgenoten voorop. Het is een vriendenclub die met elkaar meeleeft in goede, maar ook in slechte tijden. Veel leden geven aan dat ze zich altijd erg op deze woensdag verheugen. Dus als u zich hierdoor aangesproken voelt en u voldoet aan de gestelde voorwaarden, schroom dan niet contact op te nemen met onze secretaris!

Henk van der Vegt,
Voorzitter SeniorenConvent

IMG_0945-bewerkt