Landelijke online regelquiz

De nieuwe landelijke online regelquiz start vanaf 1 november! Makkelijke vragen, moeilijke vragen, rare vragen, bizarre vragen…. Je komt ze allemaal tegen in de Landelijke Regelquiz. De kennis over de golfregels wordt in ieder geval weer opgehaald of uitgebreid, een must voor de competitiespelers. Doe jij ook mee? 

 Voor elke golfer is het van belang om kennis van de golfregels continue op te frissen en uit te breiden. En wat is er dan leuker om dit spelenderwijze via de regelquiz te doen? Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor de wedstrijd. Ook dit jaar hebben we weer een prijs voor de beste regelkenners. Tijdens de algemene leden vergadering 2017 worden de prijswinnaars bekend gemaakt!

Net als voorgaande jaren kun je je weer aanmelden voor de regelquiz die onder de auspiciën staat van de Landelijke Regelquiz. De periode loopt van 1 november 2016 t/m 30 april 2017. Deed je vorig jaar ook mee? Dan hoef je niets te doen, je  ontvangt dan automatisch wekelijks een regelvraag om te beantwoorden. Het antwoord op de vraag krijg na één de week inclusief een nieuwe vraag. Voor nieuwe deelnemers: aanmelden kan via  deze link

Door deelname aan de regelquiz krijg je nog meer kennis van de golfregels en de hantering hiervan. Wij hopen op een grote deelname en wensen iedereen veel plezier bij het beantwoorden van de vragen.

De Handicap & Regelcommissie