Doe mee aan de Landelijke RegelQuiz!

OPROEP VOOR ALLE LEDEN JIJ DOET TOCH OOK MEE? Makkelijke vragen, moeilijke vragen, rare vragen, bizarre vragen…. Je komt ze allemaal tegen in de Landelijke Regelquiz. Uw kennis over de Golfregels wordt in ieder geval weer opgehaald of uitgebreid, een must voor de competitiespelers.

Maar uiteraard is het voor elke golfer van belang om kennis van de golfregels continue op te frissen en uit te breiden. En wat is er dan leuker om dit spelenderwijze via de regelquiz te doen! Maar u kunt natuurlijk ook gaan voor de wedstrijd. Ook dit jaar hebben we weer een prijs voor de 3 beste Regelkenners! Tijdens de algemene leden vergadering 2016 worden de prijswinnaars bekend gemaakt!

Net als voorgaande jaren kunt u zich weer aanmelden voor de regelquiz via de link die onder de auspiciën staat van de Landelijke Regelquiz. De periode loopt van 1 november 2015 t/m 30 april 2016. U ontvangt wekelijks een regelvraag om te beantwoorden. Het antwoord op de vraag krijgt u niet meer direct, maar de week erop inclusief een nieuwe vraag. Meldt U nu aan voor deelname aan de landelijke regelquiz door middel van onderstaande link: http://www.delandelijkeregelquiz.nl/optin.php

Door deelname aan de regelquiz krijgt u nog meer kennis van de golfregels en de hantering hiervan. Wij hopen dat er velen van u mee doen en wensen u veel plezier bij het beantwoorden van de vragen.

De Handicap & Regelcommissie