Jubileumfeest

Op zaterdag 2 september wordt een spetterend jubileumfeest georganiseerd. U bent als lid van harte welkom om hier samen met uw partner bij aanwezig te zijn. Zie onder het inschrijfformulier. Onderstaand de belangrijkste wetenswaardigheden. LET OP, uw inschrijving is pas definitief nadat betaling van het kaartje heeft plaatsgevonden. Zie het formulier voor instructies. 

Aanmelding jubileumfeest 2 september

* Voornaam

* Achternaam

* E-mailadres

Dieetwensen / allergie

Partner:

* Voornaam partner

* Achternaam partner

* E-mailadres partner

Dieetwensen / allergie partner

Velden met een * zijn verplicht


De kosten van het jubileumfeest bedragen €25 per persoon. Bedrag graag overmaken op NL 33 RABO 0136 4681 79 t.n.v. Golf & Country Club ‘t Sybrook, o.v.v. Jubileumfeest 2 september. De aanmelding is definitief nadat betaling heeft plaatsgevonden.

Enkele wetenswaardigheden:
  • Het feest vindt plaats in ons clubhuis. 
  • De zaal is geopend vanaf 20 uur.
  • Verrassende ontvangst vanaf de parkeerplaats en een welkomstdrankje aangepast aan de tijd van het jaar.
  • Uw drankjes zijn uiteraard de gehele avond inbegrepen. 
  • Laat u wat later op de avond verwennen door onze eigen  keukenbrigade die alles in het werk zal stellen om u culinair te verrassen. 
  • Uw inschrijving is pas definitief na betaling van de kaarten!! (zie inschrijfformulier)
Muziek

New Timeless: Eric Jacott (jazeker…de broer van Ruth) en Marcel Bogarde nemen u in een dynamische performance van internationale allure mee naar de 70’s, 80’s en the best of Motown
Enorm: Enorm is onze eigen Twentse band die met toegankelijke muziek vele mensen als een olievlek bereikt. Hun live performance is geweldig om naar te kijken en om naar te luisteren. Kerst met ballen! Love is in the air! U heeft er vast veel over gehoord. Speciaal voor dit jubileumfeest wordt de show weer net even iets anders en zullen ook de meezingers zeker niet ontbreken.   
Who Knows: De avond wordt aan elkaar gepraat  en muzikaal opgevuld door niemand minder dan onze  eigen Sybrook DJ mister “Who Knows” Cor Snijders!

Wij rekenen op een grote opkomst dus schrijf u snel in. Het aantal inschrijvingen is om meerdere reden gebonden aan een maximum aantal gasten van 400!

Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0