Golf Plus

Vindt u gezellig en ontspannen golfen belangrijker dan uw handicap verlagen of heeft u moeite om uw handicap te spelen? Zou u graag nog jarenlang blessurevrij en zonder beperkingen willen spelen? Vindt u het prettig om samen met anderen en onder begeleiding van deskundigen te oefenen?

Golf Plus is een lesprogramma afgestemd op de 50 plus golfer. In de komende periode zullen de groepslessen worden gegeven door de golfpro’s Marc Brorens en Marcella van der Bom en de golf – fysiotherapeut Matthieu Jansen.

Even ter herinnering: Vindt u gezellig en ontspannen golfen belangrijker dan uw handicap verlagen, of heeft u moeite om uw handicap te spelen?  Zou u ook graag nog jarenlang blessurevrij en zonder beperkingen willen spelen? Vindt u het prettig om samen met anderen en onder begeleiding van experts te oefenen?

Dan biedt de vereniging een ideaal programma, afgestemd op de 50 plus golfer: Golf Plus. In dit les concept kunt u meedoen aan groepslessen, waarin de pro’s aandacht geven aan een goede warming-up, een verantwoorde golftechniek en aantrekkelijke oefenvormen. Ook kunt u tactische aspecten verwachten (bijv. de green anders aanspelen als uw afnemende swingsnelheid resulteert in een lagere balvlucht) en advies over uw materiaal (kies bijv. voor dikkere zachte grips als u regelmatig last van uw handen heeft).

Hiernaast is er wekelijks een uur golfgym, verzorgd door een golf-fysiotherapeut. Hij geeft adviezen en oefeningen die blessures helpen voorkomen en uw swingtechniek doet verbeteren. Er wordt gewerkt aan het vergroten van mobiliteit en stabiliteit, evenals het behouden van kracht.

Dat deelname aan het programma vruchten afwerpt moge blijken uit een opmerking van een van de deelnemers:
Quote:
Ik heb sinds 2 jaren eindelijk weer een rondje golf kunnen spelen zonder dat ik pijnstillers heb hoeven slikken.
Unquote

Er wordt aandacht besteed aan een goede warming-up, een verantwoorde golftechniek en aantrekkelijke oefenvormen. Ook komen tactische aspecten aan bod die passen bij uw speelstijl en krijgt u advies over uw materiaalkeuze.

Daarnaast kunt u wekelijks deelnemen aan de golf – gymles. U krijgt adviezen en oefeningen die blessures helpen voorkomen en uw swingtechniek doet verbeteren. Er wordt gewerkt aan het vergroten van mobiliteit en stabiliteit, evenals het behouden van kracht.

De “R” zit weer in de maand oftewel de herfst is begonnen. Het seizoen waarin volop genoten kon worden van prachtig weer. Ongetwijfeld zullen er momenten zijn geweest waarop het golfspel niet geheel volgens verwachting is verlopen. Wellicht reden om mee te doen aan het GolfPlus programma.  
In het GolfPlus programma kunt u meedoen aan groepslessen, waarin onze pro Marcella aandacht geeft aan een goede warming-up, een verantwoorde golftechniek en aantrekkelijke oefenvormen. Ook kunt u technische aspecten verwachten (bijvoorbeeld: de green anders aanspelen als uw afnemende swingsnelheid resulteert in een lagere balvlucht) en advies over uw materiaal (kies bijvoorbeeld voor dikkere zachte grips als u regelmatig last van uw handen heeft). Hiernaast is er wekelijks een uur golfgym, verzorgd door onze golffysiotherapeut Matthieu. Hij geeft adviezen en oefeningen die blessures helpen voorkomen en uw swingtechniek doen verbeteren. Er wordt gewerkt aan het vergroten van mobiliteit en stabiliteit, evenals het behouden van kracht.

Voor de maand oktober 2017 kunt u weer inschrijven voor het GolfPlus programma bestaande uit groepstrainingen en golfgym.

Groepstraining
U kunt inschrijven per maand. Per groepstraining kunnen maximaal 8 personen deelnemen.
Bij voldoende inschrijvingen wordt in de maand oktober 2017, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, de groepstraining aangeboden op:
–             woensdag           van 10.00 tot 11.00 uur;
–             woensdag           van 13.00 tot 14.00 uur;
–             vrijdag                 van 10.00 tot 11.00 uur.

Inschrijven voor de groepstraining in september kost:
–             woensdag                          €. 31,25;
–             vrijdag                               €. 31,25.

Golfgym
Als er voldoende inschrijvingen worden ontvangen voor het onderdeel golfgym van het GolfPlus zal de golfgym in de maand oktober 2017 worden aangeboden op:
–             dinsdag van 13.00 tot 14.00 uur;
–             vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur.

Als u naast de groepstraining deel wilt nemen aan de golfgym wilt u dan op het inschrijfformulier aan te geven waar uw voorkeur naar uitgaat. Alleen deelnemen aan de golfgym is uiteraard ook mogelijk

Inschrijven voor de golfgym in oktober kost:
–             dinsdag                               €. 31,25
–             vrijdag                                 €. 31,25

Het inschrijfformulier kunt u downloaden via deze link
Het inschrijfformulier graag ingevuld verzenden naar golfplus@kpnmail.nl

Na inschrijving voor groepstraining en/of golfgym ontvangt u van de penningmeester van G&CC ’t Sybrook de rekening.

Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Facebook3